Aydın İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen İlçe Müftülükleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında 6'da 6 yaparak turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan personelini makamında kabul eden Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, başarılı ekibi kutladı.

‘Kupayı Nazilli'ye getirerek Aydın'ın en iyi takımı olduğumuzu gösterdik’ diyen din görevlilerini tek tek kutlayan Müftü Topaloğlu, "Din görevlilerimizin sosyal alanlarda olduğu gibi sporda da başarıları ilçemizin gururu oldu. İlçede yapılacak olan turnuvalarda, özellikle de Kaymakamlığımızın düzenlediği müsabakalara da katılarak kupa almayı hedefliyoruz" dedi.

İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu'nun destekleri ve Nazilli 50. Yıl Camii İmam Hatibi İbrahim Çetinkaya'nın teknik sorumluluğunda Nazilli Müftülüğü Futbol Takımı turnuvada tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Geçtiğimiz Cuma günü Aydın Hüseyin Avni Aksu Tesisleri Halı Sahasında oynanan final maçında ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 2. yarısında 5 gol atıldı. Nazillili imamlar Ebu Bekir Turgut, Muhteren Köse ve Menderes Tubay'ın attığı gollerle karpuzlu Müftülüğü takımını 3-2 yenmeyi başaran imamlar İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'un elinden aldılar. Turnuvada ikinciliği karpuzlu Müftülüğü, 3.'lüğü ise Aydın Müftülüğü aldı. Şampiyon Personelini makamında kabul ederek hepsini tek tek kutlayan Müftü Topaloğlu, "Din görevlilerimizin sosyal alanlarda olduğu gibi sporda da başarıları ilçemizin gururu oldu. İlçede yapılacak olan turnuvalarda, özellikle de Kaymakamlığımızın düzenlediği müsabakalara da katılarak kupa almayı hedefliyoruz" dedi.