Demokrat Parti (DP)'den Marmaris Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa karacan 'Afet Eğitimi Hazırlık Günü' nedeniyle AKUT Marmaris ekibini ziyaret etti.

Demokrat Parti Demokrat Parti (DP)'den Marmaris Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Karacan ve Demokrat Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 'Afet Eğitimi Hazırlık Günü' dolayısıyla AKUT Marmaris ekibini ziyaret etti. AKUT Marmaris ekibi üyesi Ersan Erverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilk kez bir siyasi parti temsilcilerinin kendilerini ziyaret ettiğini söyledi. Erverdi, AKUT olarak iş adamları, belediyeler ve odalarla zaman zaman iş birliği içerisinde olduklarını belirterek AKUT'a katkıda bulunulduğunu ifade etti. AKUT Marmaris ekibi olarak afet ve benzeri durumlara hazırlıklı olduklarını belirten Erverdi, Demokrat Partili'lere AKUT hakkında bilgi verdi.

Demokrat Parti (DP)'den Marmaris Belediye Başkanı Adayı olan Mustafa Karacan da AKUT'un çok önemli bir misyon olduğunu söyledi. Karacan, "Herhangi bir afetle karşılaşmak istemeyiz ancak hayat içerisinde bir gün karşılaşabileceğimiz olaylardır. AKUT'un da bir çok konuda çok iyi hazırlık yaptığını biliyoruz. Çok kutsal ve önemli bir görevi var AKUT'un. Sivil toplum örgütlerinden en önemlisinden bir tanesidir. AKUT'un üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğine inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Demokrat Partililere AKUT'la ilgili kısa bir tanıtım filmi sunumu yapıldı.