Canik Belediyesi  Meclisi Eylül Ayı Toplantısı fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak Canik Belediyesi Meclis Toplantı Salonun'da yapıldı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı başkanlığında yapılan toplantıda bi gündem ve bir gündem dışı madde görüşülerek komisyonlara havale edildi. 


ADI YAŞATILACAK 

Mecliste gündem dışı madde olarak görüşülen, Atakum polis noktasında 8 Ağustos tarihinde kaçan şahsı kovalama esnasında geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu şehit düşen polis memuru Adem Keskin'in doğup büyüdüğü Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde Çağrıbey Sokağa isminin verilmesi teklifi oy birliği ile kabul edildi.  

HERKES BUNU KONUŞUYOR 
Canik İlçesi'ndeki Samsun Üniversitesi'ne kurulan tıp fakültesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Sandıkçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'nın imzası ile Samsun Üniversitesi'ne tıp fakültesinin açılması resmi gazetede yayınlandı. Şu an Samsun Üniversitesi'nin bir tıp fakültesi bölümü artık var. Tıp fakültesinin Canik sınırları içerisinde olması ilçemiz adına çok ciddi bir prestij kazandırdı. Özellikle resmi açıklamadan sonra insanlar bunu konuşur oldu" dedi. 

Esra VURAL