Bostanbaşı Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, Yakınca Beldesi’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Aydoğan, Yakınca Beldesi’ni ziyaret ederek, muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydoğan, ilk olarak esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafları tek tek ziyaret eden Aydoğan, yerel seçimlerde destek istedi.

Aydoğan, esnaf ziyaretinin ardından Yakınca Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Kadir İnan ve Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Özdemir ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Aydoğan, “Muhtarlarımız yerel yöneticilik yapıyor. Sizlerin sıkıntılarını yakinen biliyoruz. Belediye başkanlarının asli görevlerinden birisi de muhtarlara destek olmaktır. Muhtarlarımız ne kadar güçlü olursa, yerel yöneticiler ve vatandaşlar rahat olacaktır. Ben bunun bilincindeyim ve 5 yıldır Bostanbaşı’nda çok güzel şekilde uyguladık” dedi.

Yeşilyurt için göreve talip olduklarını ifade eden Aydoğan, “Nasip olurda, görev bize verilirse hep birlikte ele ele vererek, Yeşilyurt ilçemizi daha ileri seviyelere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.

Yakınca Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Kadir İnan ise, Aydoğan’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Yeşilyurt İlçesi büyüdü. Sizde göreve talip oldunuz. Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Eğer göreve gelirseniz, sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Özdemir’de, Aydoğan’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.