Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Ortaca Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Dalaman Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar, yaptığı açıklamada, “Ortaca Belediyespor kendisi ispatlamış bir takımdır. Bizimle oynayan takımlar sahada kendilerini ispat edebilmek için neyi var neyi yok her şeylerini ortaya koyuyorlar. Dalyan Belediyespor bizim gibi play-off hedefliyorlar; Berabere kaldık diye seviniyorlar. Kendi sahasında oynayan takımlar böyle yapar ise, Ortaca’nın ne kadar iyi takım olduğu görülüyor. Her maç olduğu gibi çok pozisyon kaçırdık; ama takım yenilmiyor. Maçların ilk başlarında yani 20. Dakikaya kadar iyi futbol oynadık. Golü bulduktan sonra futbolcularım rehavete kapıldılar. Bunun nedenlerini bulmaya çalışıyoruz. Golden sonra oyundan düştük. İkinci yarı yine iyi başladık ama oyuna koparacağımız sıralarda oyuna koparamadığımız için istediğimiz golleri bulamadık. Takımda sıkıntı başlayınca rakip takımında direnci fazlalaşıyor. 1-0 çok garanti bir skor değil, en nihayetinde 90+3 golü yedik ve alabileceğiz maçı berabere bitirdik. Bunu en son noktasına kadar götüreceğiz. Hiç olmazsa takımım yenilmiyor. Benim hedeflediğim bir yer vardı; takım 4-5 maçtan sonra çıkışa geçip, istediğimiz sonuçları almaktı. Şu anda ligin çok fazla önemi yok; çünkü ilk 4 takım play-off oynayacaktır. Şuandaki takımlar bir birlerinden üstün değil. Geçen hafta burada Turgutreis’i yeniyorsun. Gidiyor Milas’ta 4-5 gol pozisyonuna giriyor. Düşün ki nasıl bir ligde oynuyoruz” dedi.

Dalaman Belediyespor’un kendi sahasında oynadığı Yalıkavak Belediyespor maçını 3-0’dan maçı 4-3 kazandığını anımsatan Kibar, “Onlar için büyük moral oldu. Tehlikeli bir takım. Bizde kampa başladığımızdan beri ilk defa tam kadro çalışmalarımıza başladık. Cezalı oyuncularımız ve sakat futbolcumuz kalmadı. Bundan sonra sakatlık ve cezalı bir durum olmaz ise yavaş yavaş tam kadro olarak oynayacağız. Hazırlıklarımızı devam ettirip, Dalaman karşısında en iyi futbolumuzu oynayıp, istediğimiz neticeye alacağımıza inanıyorum” dedi.