AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Kuyumcular Çarşısı, Mavi Çarşı, Aynalı Çarşı, Taç Sitesi, Belediye Çarşısı ve Sebze Hali esnaflarını ziyaret eden AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda sizlerin desteği ve duaları çok önemli” dedi.

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Işık, “Aday olmamız ve seçilmemiz halinde halkımızın her zaman yanında olacağız. Kapımız herkese açık olacak. Biz bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarımızda garibanın, yardıma ihtiyacı olanın ve engellilerimizin yanında olduk. Sosyal Belediyecilik konusunda geçmişte yürüttüğümüz çalışmalarımızı halkımızın da desteği ile daha geniş mecralara yayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Işık, aday adaylığı sürecinin kendisi açısından son derece rahat geçtiğini dile getirerek, “Ben eğer aday gösterilirsem hizmet etme şansı bulacağım için sevinirim. Eğer aday gösterilmezsem buna da üzülmem. Ben hizmet etmek için her şeyi yapıyorum Allah’ın takdiri böyleymiş der ve Başbakanımızın çalışmalarına hizmet etmeye devam ederim” dedi.