Yıldız Erkek Basketbol Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Semih Pirim, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’u makamında ziyaret ederek, mutluluğunu paylaştı.

13 yaşındaki genç sporcu Semih’in ziyaretine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Nazilli Belediyespor Basketbol Antrenörü Öğünç Tokgöz, Nazilli Özel Aydınlık Okulları Müdür Yardımcısı Ahmet Nayman, Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ve okul öğretmeni Abidin Çağlayan eşlik etti.

Semih Pirim’in 2015 yılında düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye Basketbol Milli Takımı’nın 16 Kasım’da İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak olan Milli Takım Kampına katılacağını öğrenen Kaymakam Okur, genç sporcuya başarılar diledi. Genç sporcunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Okur; “Aydın sporunda önemli bir yer sahibi olan Nazilli’nin ismi sadece 1-2 ana spor dalında değil tüm spor dallarında olduğu için mutluyuz. Öğrencilerimiz ve ilçemiz sporcularının Aydın başta olmak üzere Türkiye şampiyonalarında elde ettiği bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Son olarak da tüm dünyanın kabul ettiği futboldan sonra gelen en önemli spor dalı Basketbol da Milli Takım aday kadrosuna sporcu kazandırdığımız için mutlu olduk. Kendisine 16 Kasım’daki kampta başarılar diliyorum. Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tam. Sporcumuzun bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen okul öğretmenlerimiz başta olmak üzere Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Öğünç Tokgöz’e de teşekkür ediyorum” dedi.