Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı, Ressam Ömer Faruk Sever’in Antalya’daki ilk sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergide 60 çerçeveli resim, 41 paspartu olmak üzere 101 eser yer alıyor.

Muratpaşa Belediyesi, Ressam Ömer Faruk Sever’e ait Sulu Boya Resim Sergisi’ni sanatseverlerle buluşturuyor. Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı’nda 19 Kasım’a kadar ziyarete açık olan sergi, 60 camlı çerçeveli resim ve 41 paspartu eserden oluşuyor.

Serginin açılış kurdelesini davetlilerle kesen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Değerli büyüğümüze serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiği ve kültür kenti olma yolunda Antalya’ya katkı koyduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antalya’da ilk sergisini açtığını dile getiren Ressam Sever, Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı’nın dikkat çeken sergilere ev sahipliği yaptığı için burada sergisi açmayı tercih ettiğini belirtti. Ressam Sever, “Muratpaşa Belediyesi Başkanı Sayın Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyesi çalışanlarına katkıları için teşekkür ederim” dedi.