Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları eğitim toplantısı Safranbolu’da gerçekleştirildi.
Safranbolu TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programında, BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı tarafından katılımcılara ‘KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları’ sunumunun ardından, BAKKA Program Yönetim Birimi Uzmanı Merve Tokay tarafından proje fikrinin oluşturulması, projenin hazırlanması, mantıksal çerçevenin oluşturulması ve Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemine (KAYS) girilmesi üzerine detaylı bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitim Programının son ayağı olan Bütçe Eğitimi, İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı Şahin Baş tarafından verilerek, katılımcılara bütçe hazırlama esasları ve bütçe hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar detaylı açıklamalarla ve örneklerle anlatıldı.
Katılımcılardan gelen soruların detaylı bir biçimde ve örneklerle yanıtlandığı eğitim toplantısı, katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle son buldu.
Proje hazırlama eğitimleri tamamen ücretsiz olup, proje hazırlamayı düşünen tüm halkın davetli olduğu da belirtildi.