Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçede görev yapan daire amirleriyle özel bir restoranda kahvaltıda bir araya gelerek ilçenin sorunlarını konuştu.

Kurumlar arası işbirliği ve birlikteliğin sağlanması amacıyla 15 günde bir yapılan kahvaltılı toplantı, bu hafta İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından düzenlendi.

Toplantıya; Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Emniyet Müdürü Sunay Balıklıkaya, Garnizon Komutanı Piyade Personel Yüzbaşı Ahmet Dumlu ve kurum amirleri katıldı.

Yapılan kahvaltılı toplantıda Kaymakam Fırat, kurum yetkililerinden kurumları hakkında bilgi aldı. Kurum amirleri, kurumlarıyla ilgili sürdürülen çalışmalar hakkında Kaymakam Fırat'a bilgi verdi. Kurum amirlerini dinleyen Fırat, ilçe vatandaşlarına daha iyi nasıl hizmet verilir noktasında bilgi alış verişinde bulundu.

Toplantı ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, “İlçemizdeki kurum amirlerimizle her 15 günde bir kahvaltıda bir araya gelerek hem sorunların çözümü hem de kurumlarda yaşanan sorunları ele alarak çözüm üretiyoruz. Bu tür toplantıların yapılması hem kurum amirlerimiz açısından hem de kurumlar arası diyalogları pekiştirmesi açısından çok faydalı oluyor. Bugünkü toplantımızda ilçemizde ve köylerimizdeki elektrik kesintilerinin nedenleri, seçim atmosferine girilmesi noktasında siyasi parti aday ve temsilcilerine eşit mesafede durarak hizmet verilmesi. Pekmezli beldesindeki sağlık ocağı ve ambulans sorunu ele alınarak çözüm önerileri ele alındı. Bu toplantılarımız 15 günde bir, bir araya gelerek devam etmektedir” dedi.