Kanal S Ana Haber 24 Nisan Çarşamba Kanal S Ana Haber 24 Nisan Çarşamba

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen ve aday adaylarının değerlendirildiği toplantıda hazırlanacak rapor genel merkeze sunulacak.

12 SAAT SÜREN TOPLANTI

Önceki gün, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Halit Doğan, belediye başkan aday adayları, mevcut belediye başkanları ile teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı 12 saat sürdü. 

BU AY SONU AÇIKLANACAK

Basına kapalı olarak sabah 09.00'da başlayıp, akşam 21.00'e kadar sürdüğü öğrenilen toplantıda, AK Parti'nin ilçe belediye başkan aday adayları hakkında genel merkez tarafından yaptırılan anketler, halktaki karşılıkları, çalışma performansları gibi bir çok konu ele alındı. İnce elenip sık dokunan değerlendirmeler çerçevesinde hazırlanan raporun AK Parti Genel Merkezi'ne sunulacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın raporu onaylamasının ardından aday olarak belirlenen isimlerin bu ay sonuna kadar kamuoyuyla paylaşılacağı gelen bilgiler arasında.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.