SANATIN HER DALINDA EĞİTİM

Samsun'un incisi Atakum İlçesi'nde 7 yıl önce Özlem Başoğlu tarafından hizmete sunulan Alin Sanat Merkezi, yaş sınırı gözetmeksizin sanatın her dalından eğitim veriyor.

ALANINDA UZMAN EĞİTİMCİLER

Alin Sanat'ta enstrüman dersleri her biri dalında uzman eğitimciler tarafından öğrenci iklimine uygun olarak seçilmektedir. Ayrıca öğrenciler, 'Associated Board Royal Schods of Musıc" sertifika programlarına paralel eğitim almaktadırlar. Yıl sonunda isteyen öğrenciler bu sınav programlarına katılım sağlarken bugüne kadar uzman eğitmenler tarafından öğrenciler her seviyeyi başarı ile tamamladı. 
Kurucu Özlem Başoğlu, "Sanat merkezinde piyano, şan  keman, gitar, yan flüt, modern dans bale, resim,  solfej,  toplu ses  ve sanat atölyeleri eğitimleri verilmektedir. Amaçları arasında yaratıcılık ve estetik gelişim sağlamak, sosyal gelişim sağlamak, çalışma alışkanlığı, dil ve iletişim becerileri kazandırma, bireyler arasındaki farklı yetenekleri hoşgörü ile karşılayabilmektir. Ayrıca, Alin Sanat'ın yeteneklerin küçük yaşta keşfedilmesi, doğru yönlendirilmesi ve yaşa uygun pedagoji ile çocuğu merkez alan eğitim hedefi arasında yer almaktadır" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.