Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki Alancık Mahallesi’nde oturan Kurnaz ailesinin kızları 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz, salı günü öğle saatlerinde evlerinin önünde oynarken kayboldu. Aile kendi imkanlarıyla aradığı Ecrin’e ulaşamayınca, jandarmaya haber verirken, bunun üzerine bölgeye jandarma ve jandarma komando timleri ile AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.

4 GÜNDÜR SÜRÜYOR

Ekipler, bölgede 4 gündür arama çalışması yapıyor. Aramalar kapsamında mahalledeki evler kontrol edilirken, 4 arama kurtarma köpeği ile mahalle çevresi ve ormanlık alanda da arama yapıldı. Minik Ecrin’in Altınkaya Baraj Gölü’ne düşmüş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran ekipler, teknelerle su yüzeyini taradı. Çalışmalara mahalleliler ile Samsun şehir merkezinden gelen sivil toplum kuruluşlarından ve izci kulüplerinden gönüllüler de katıldı.

BUGÜN DAHİL OLDULAR

Aramalara bugün haberi duyan motocross ekiplerinin de dahil olduğu ve motocrossçuların, zorlu arazide diğer araçların giremediği yerlere girerek arama yaptığı görüldü. Aramalar bugünlük sona erdi.