• Şarkıcı Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı.
  • Güllü’nün patronu Ferdi Aydın, kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
  • Aydın, başvurusunda gizli tanıklar bulunduğunu ve WhatsApp mesajlarını delil olarak sundu.
  • Mesajlarda Gülter’in annesi hakkında olumsuz ifadeler kullandığı öne sürüldü.
  • Gazeteci Sevilay Yılman, Güllü’nün ölümünden üç ay önce oğlundan şiddet gördüğünü açıkladı.
  • Olayla ilgili adli süreç Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor; detaylar Samsun Gazetesi’nde.

GÜLLÜ'NÜN ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME

Yalova’da evinin terasından düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Güllü’nün patronu Ferdi Aydın, Yalova Adliyesi’ne giderek Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında “cinayet” suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

PATRONDAN SUÇ DUYURUSU VE GİZLİ TANIK İDDİASI

Ferdi Aydın, başvurusunda gizli tanıkları bulunduğunu belirterek Gülter’e ait olduğunu iddia ettiği WhatsApp yazışmalarını delil olarak savcılığa sundu.

MESAJLARDA DİKKAT ÇEKEN İFADELER

Basına yansıyan bilgilere göre, Aydın’ın sunduğu mesajlarda Güllü’nün kızı Gülter’in annesi için “Ne olur bir şey yap, bu kadın ölsün” şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü.

OĞLUNA YÖNELİK ŞİDDET İDDİASI GÜNDEMDE

Güllü’nün kızıyla ilgili iddialar sürerken, oğlu Tuğberk Yağız Gülter hakkında da yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Sevilay Yılman, Güllü’nün ölümünden yaklaşık üç ay önce oğlundan şiddet gördüğünü söyledi.

Muhalefet partilerinin asgari ücret zammı talebi!
Muhalefet partilerinin asgari ücret zammı talebi!
İçeriği Görüntüle

KADES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Yılman’ın açıklamasına göre Güllü, şiddet sonrası Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yardım çağrısında bulundu. Ayrıca KADES kayıtlarında Güllü’nün oğlu Yağız ile uzun süredir görüşmediği de yer aldı.

Kaynak: HABERLER