Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı taktik antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü. Taktik ve kondisyon çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Kısa koşu, pas ve dar alanda taktik çalışmasıyla devam eden idman, iki grup halinde değişmeli olarak yapılan duran top ve şut çalışmasıyla sürdü. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Çalışmaya milli takımlarında bulunan; Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok ve izinli olan Kerim Frei ile tedavilerine devam edilen; Manuel Fernandes, Uğur Boral, solunum yolu enfeksiyonu olan Serdar Kurtuluş, sağ ayağında kemik ödemi olan İbrahim Toraman, bel ağrısı bulunan Hugo Almeida ve bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko katılmadı.

Olcay Şahan ve Gökhan Töre takımdan ayrı koşu çalışması yaparken Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

BİLİC’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Slaven Bilic’in doğum gününü pasta keserek kutladı.

Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Slaven Bilic’in doğum gününü kutladı. Üzerinde fotoğrafının yer aldığı pastayı alkışlarla kesen Teknik Direktör Slaven Bilic’e isminin yazılı olduğu ve imzalı Beşiktaş forması hediye edildi.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in doğum gününü kutlayan Başkan Fikret Orman, BJK TV’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hocamızın doğum günü kutlu olsun. Kendisi ailemizin bir ferdi. Beşiktaş camiası olarak hocamızı çok seviyoruz. Ona bu mutlu gününde ömrünün geri kalan kısmında unutamayacağı bir gün yaşatalım istedik. Umarım bu sürprizden memnun kalmıştır.”

Kulüp Başkanı Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini belirten Bilic de, “Herkese teşekkür ediyorum. Yaşadıklarımız aile ortamı oluşturduğumuzun göstergesi. Yeni yaşımda herkes için başarı diliyorum. Başarılar kazanan Beşiktaş’ın bir parçası olmak istiyorum. Umarım bu dilekleri el birliğiyle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.