Samsun'da 2, 3 ve 4. hat dolmuş hatları yöneticileri ve esnafı, akaryakıta gelen zamların yanı sıra, araçlarının bakım masraflarının altından kalkmakta zorladıklarını, giderleri karşılayamadıklarını söyledi.

"DESTEK BEKLİYORUZ"

2. Hat Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Ahmet Kabadayı, 3. Hat Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Ercan Güdel ve 4. Hat Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Hikmet Baş ve şoförler '30 Kasım Dünya Şoförler Günü' dolayısıyla ortak açıklama yaptı. Her geçen gün artan maliyetler dolayısıyla mağduriyet yaşandığını kaydeden 2, 3 ve 4. hat dolmuş hatları yöneticileri ve esnafı, "Akaryakıtta KDV'nin kaldırılmasını çok istiyoruz. Taşıdığımız yolcu, yakıt giderlerini bile karşılamıyor. Sanayi masraflarımız git gide yükseliyor. Vergilerimizi ve sigortaları söylemiyoruz bile. Bizim için bu anlamlı günde devlet büyüklerimizden sesimizi duymalarını ve bizlere destek olmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Aralarında Samsun da var! 12 ilde sahte engelli raporu operasyonu Aralarında Samsun da var! 12 ilde sahte engelli raporu operasyonu

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.