Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve günde binlerce insanın birliktelik örneği sergilediği iftar sofrasına Canik Belediyesi çalışanları misafir oldu. Başkan Osman Genç’in yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye bünyesinde görev yapan personeller ile ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde hizmet eden ile hizmet alan yan yana gelerek birlikte iftar açtı.

“GÜÇLÜ BİR BELEDİYEYİZ”

İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşan ve belediye çalışanları ile vatandaşlara ‘hayırlı iftarlar’ dileyen Belediye Başkanı Başkan Osman Genç, yaptığı konuşmada, "Canik Belediyesi olarak güçlü bir belediyeyiz. Hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’nin gözbebeği ilçesiyiz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da çalışanlarımızdır. Çalışanlarımızın ve hizmet ettiğimiz vatandaşlarımızın birlikte iftar açması bizleri mutlu etmiştir" dedi.

“CANİK, MODEL BİR ŞEHİR”

Canik’in artık yıldız bir ilçe olduğuna işaret eden Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz. Canik Belediyesi olarak bu başarının mimarları arasında çalışanlarımız gelmektedir. Biz vatandaşımızın hizmetkarıyız dedik, önceliğimizi vatandaşlarımıza verdik. Dolayısıyla iftarda halkımızla çalışanlarımızı buluşturmak istedik. Ramazan ayı berekettir, yakınlaşmaktır, birlikte olmaktır. Bugünkü birliktelik ve dayanışma bizleri daha ileriye taşıyacaktır" diye konuştu.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

İftar sonrasında ise, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk programında minikler doyasıya eğlendi. Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz ve palyaço gösterileriyle çocuklar unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşarken, büyükler de etkinlik sonunda gerçekleşen eşler arası yarışma ile eğlendi.