CEVTECH 2017 Çevre, Geri Dönüşüm, Atık Yönetimi Ve Yenilenebilir Enerji Fuarı, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gaziantep ve bölgenin konusunda tek ve en büyük fuarı olan CEVTECH 2017 bu yıl 70 katılımcı, 200’den fazla markanın temsili ve 55 il belediyesinin çevre koruma ve fen işleri daire başkanlarının özel ziyaretleriyle açılıyor. Bölgenin en önemli ticaret merkezi olan Gaziantep CEVTECH 2017 fuarı ile bölgenin ihtiyaçlarına çözüm bulacak ve gelecek projelerine sektör profesyonelleri ile birlikte hayat verecek. 55 ilin belediye fen işleri ve çevre koruma daire başkanlarının, bölgedeki ticaret ve sanayi odalarının yönetimlerinin, proje ve taahhüt firmaları ile iş dernek ve federasyonlarının katılım ve ziyaretleriyle zenginleşen fuar, mimarlar odası, mühendisler odası üyelerinin katılımlarıyla da sektörün nabzını tutacak.

Bu yıldan başlayarak bölgenin ulusal ve uluslararası anlamdaki buluşma noktası olacak CEVTECH fuarının yaklaşık 20.000 ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.