Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokol üyeleri bir araya gelerek iftar açtılar.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen iftara, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Il Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile daire müdürleri ve iş adamları katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve iyi niyetlerin arzulandığı bir ay olduğunu belirtti. Yağcı, şunları söyledi;
’’Ramazan’ı Şerif, birlik beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Tüm iyi niyet ve güzelliklerin birleştiği ve Arş-ı Alaya yükseldiği bir ay. Bu ay içinde bu güzide şehir içinde yaşayan insanlar olarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi bu sevinç ve mutluluk veren olayla birlikte buruk bir üzüntüyü yaşıyoruz. Son kararnamelerle başsavcımız, ağır ceza reisimiz ve hakime hanım şehrimizden ayrılacaklar. Ben bu organizasyondaki buluşmamız vesilesiyle sayın başsavcımız, ağır ceza reisimiz ve hakime hanıma ve tüm hakimlerimize, içlerinden çıkan bir kardeşleri olarak, bu mesleğin zorluğunu bilen bir insan olarak, şehrimize yaptıkları hizmet dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Cenabı Hak sağlık ve birlik, beraberlik içinde hep güzellikler içinde olmamızı nasip etsin. Teşrifleriniz için tekrar teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum’’ dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve eşi Elif Aktepe’ye teşekkür plaketi taktim ederek, kahve fincanı takımı hediye etti.