Parti binasındaki toplantıya, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ başkanlık yaptı. CHP Havza İlçe Başkanı Şenel Geçit, yaptığı konuşmada, tüm güçleri ile yerel seçim hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, "İlçemizde güçlü bir aday ile yerel seçimlere girmek için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Ata Sahne Sanat Merkezi, ‘Dünya Tiyatrolar Günü'nde kapılarını açtı Ata Sahne Sanat Merkezi, ‘Dünya Tiyatrolar Günü'nde kapılarını açtı

HALKÇI BELEDİYECİLİK

İl Başkanı Mehmet Özdağ, 1989-1999 yıları arasında Samsun'da, Muzaffer Önder'le halkçı belediyecilik uygulamasının en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade ederek, "Samsun ve Havza başta olmak üzere tüm ilçelerimizde halkına çağdaş ve halkçı belediyeciliği tanıştırmak için olanca gücümüz ile çalışacağız." diye konuştu.

TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM OLDU

Konuşmaların ardından kentin ve ilçenin sorunları ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, CHP Samsun İl Başkanlığı Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kesen, önceki dönem CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile partililer katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.