Kurtuluş mahallesine yeni muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Nazilli Belediyesi Kurtuluş Mahallesi muhtarlık hizmet binasının yapımı için start verdi.
Nazilli’de muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Nazilli Belediyesi Muhtarların daha sağlıklı ve iyi şartlarda görevlerini sürdürebilecekleri muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor. Daha önceki dönemlerde 14 muhtarlık hizmet binası yeniden yapılırken bir kısmında da yenileme çalışmaları yapan Nazilli Belediyesi bu kez Kurtuluş Mahallesi muhtarlık hizmet binasının yapımı için start verdi. Nazilli Şehir stadı batı tarafında kalan Sakarya Caddesi üzerinde yapımına başlanan 6x6 = 36 metre karelik Kurtuluş Mahallesi Muhtarlık hizmet binasında muhtar odası, bekleme holü, mutfak ve tuvaletten oluşacak. Tip proje olarak adlandırılan bina tek katlı temelsiz yığma bina olarak yapılacak.
Yenileme ve çalışmaları yapılmamış muhtarlık hizmet binalarından biri olan Kurtuluş Mahallesindeki eski binanın küçük, kullanışsız ve eski olmasından dolayı yenisinin yapılması kararının alınması ile başlatılan yapım çalışmalarının hızla devam etmesinden dolayı, mahallesinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirten Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Musa Karakuş, “ Nazilli Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Mahallem adına da kendi adıma da. Önceki binamız kullanışsız ve eski bir bina idi. Mahalleme daha iyi şartlarda hizmet edebilmem ve mahalle sakinlerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilecekleri muhtarlık hizmet binasına en kısa sürede kavuşacağız” dedi.
Kurtuluş Mahallesi muhtarlığının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,"Muhtarlarımız demokrasinin ilk ayağıdır. Günümüz ortamında vazife yapmak özveri gerektiren bir iştir. İyi şeyler yaparak görevin hakkını vermeliyiz. Muhtarlarımızın rahat bir ortamda ve sağlıklı bir şekilde hizmetlerini sürdürebilmeleri için bu güne kadar 16-17 adet muhtarlık hizmet binalarını yeniledik ya da yeniden yaptık. Kurtuluş mahallesi muhtarlık hizmet binasının da yapım çalışmalarını başlattık. Daha önce yaptığımız hizmet binaları ile aynı modelde yani tip proje özelliğini taşıyor. Mahallemize ve muhtarımıza şimdiden hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.