Haliliye Belediyesi Tasavvuf Korosu, Tandoğan Parkı’nda sunduğu konserde vatandaşlardan tam not aldı.
Konser sonrası kalabalığa hitap eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, "Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Haliliye Belediyesi insana hizmet etmek için yola çıkmış bir belediye bu gence istikbalini hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Veysel Karani Mahallesi Tandoğan Parkı’nda düzenlenen tasavvuf müziği konserine Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Hacı Kanduza ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Cuma Demir, Abdulkadir Bağış, Abdulkadir Altundağ, Nusret Kaya, İbrahim Felhan, ve Emir Elden ile vatandaşlar katıldı. Konser öncesi parktaki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demirkol, çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Demirkol, sık sık fotoğraf çektirdiği çocuklara pamuklu şeker ve macun ikram etti. Başkan Demirkol, görüştüğü vatandaşların ilettiği iletilerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi. Vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle dinlenilen Şef Osman Devecioğlu’nun yönettiği Haliliye Belediyesi Tasavvuf Korosu, izleyicilerden tam not aldı. Konserin ardından kalabalığa hitaben konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:
"Koromuzun hepsi memleketin öz evladı, bunların hepsi Urfalı, hiçbirisi dışarıdan gelmemiş ve kısa süre içeresinde yetişmiş. Korodan bir, iki kişi hariç hiçbiri maaş da almıyor. Fahri olarak Haliliye Belediyesi’nde gönülden hizmet etmek için buradalar. Sizlere hizmet etmek için buradalar. İşte Haliliye bu. En iyisi olma yolunda adımlarımız gün geçtikçe daha fazla oluyor ve daha sık oluyor. İnşallah Haliliye kısa zamanda Türkiye’nin en iyisi olacak. Sizlerin de desteği ile bu tasavvuf müziği koromuz daha iyilerine, şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla bu gençler o televizyonda gördüğünüz ekiplerin en iyisinden daha iyi. Bu akşam sundukları eserleri, ilahileri, kasideleri naatı şerifleri değme sanatçılar söylemeye cesaret edemez. O bakımdan kendilerini tekrar kutluyorum. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Haliliye Belediyesi insana hizmet etmek için yola çıkmış bir belediye. Bu çocukların istikbalini hazırlıyoruz."
Başkan Demirkol, konuşmasının ardından vatandaşlarla görüştükten sonra parktan ayrıldı.