AK Parti Ulus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için seçim çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla Ulus İlçesi’ne 3 tane seçim irtibat bürosu açtı.
YOĞUN KATILIM OLDU
Ulus ilçesi Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç, Mustafa Yelkenci, Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclis Üyesi İrfan Ekmekçi, AK Parti Ulus ilçesi Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe başkanı Kadir Saraç: “Yeni Türkiye yolunda 2023- 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Ulus İlçemizde seçim büromuzun açılışlını gerçekleştiriyoruz. Bartın’da 2 milletvekilliğini kazanabilmek için mücadelemizi veriyoruz. Siz Uluslu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Bartın’dan 2 milletvekilliğini alacağımıza inancımız tamdır. Bu kapsamda da Seçim Koordinasyon Merkezi ve Seçim Bürolarının açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Ben bu açılışların partimize, Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
YELKENCİ;“GİTTİĞİMİZ HER ORTAMDA HALKIMIZIN İLGİSNİ GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR”
AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci: “Bugün Ulus İlçemizde seçim bürolarımızın açılışlarını yapıyoruz. Partimiz, Bartın’ımız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her ortamda bizlere gösterilen ilgi ve alaka gerçekten bizleri oldukça memnun ediyor. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde de gereken desteği vereceğinize canı gönülden inanıyoruz. Ben tekrar açılan seçim bürolarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
“TÜRİYE ÖNEMLİ BİR SEÇİM YAPACAK”
AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç: “Bugün açılışını yapacağımız İl Seçim irtibat bürolarımızın 7 Haziran’a giden yolda önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçe ve beldelerimizde de seçim bürolarımız hazırlandı. Oraları da ziyaret ederek, açılışları gerçekleştiriyoruz. 7 Haziran seçim kampanyamız başladı. Sayın Başbakanımız 81 vilayetten 70’den fazlasına giderek miting yapacak. 7 Haziran‘da Bartın’da yeni bir dönem başlayacak. 7 Haziran’da Türkiye önemli bir seçim yapacak. 13 yıl önceki Türkiye’ye gerimi dönelim, yoksa 13 yılda elde ettiğimiz ilerlemeyi 2023’ün lider ülkesinin kararını mı alalım. Hep birlikte bunu kararını vereceğiz. Her seçimde olduğu gibi halkımızın hizmete oy vereceğini biliyoruz” diye konuştu:
“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Tunç, “milletimiz yapılan yatırımları çok iyi biliyor. Bildiği için zaten 2002’den buyana kurulan 9 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana kullandı. Başarılı olduğumuz için yanımızda oldu. Şimdi yeni dönemde Mustafa Yelkenci ile birlikte yatırımların takipçisi olacağız. Mustafa Yelkenci 2002 seçimlerinde Doğruyol Partisi’nin Milletvekili Adayıydı. O dönemde partisi barajı aşamadığı için seçilememişti. Mustafa Yelkenci kişiliğiyle ve hayırseverliğiyle Bartın’da tanınan bir isim. Şimdi Mustafa Yelkenci ile 2 milletvekilliğini alarak Bartın’da daha çok yatırımları kazandıracağız inşallah. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bugüne kadar da aynı çalışmalarımızı sürdürdük. Bu seçim döneminde çalışmalarımıza önemli katkısı olacağını düşündüğümüz bu seçim bürolarımızında tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.