Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ortak akıl ziyaretlerine Çanlı bölgesi esnafı ile devam etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Cahan çözüm için gerekenleri yapacaklarını belirtti.
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte farklı bölgelerde ve esnaflarla iç içe olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çanlı bölgesi esnafı ile buluşan Başkan Cahan bölge esnafının sorunlarını dinledi. Çanlı Tekstil Sanayi Sitesi Güzelleştirme Derneği’nin de açılışını gerçekleştiren Cahan, bölgenin sıkıntıları için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi.
Uşak’ta esnaflar ve vatandaşlar ile sürekli iç içe olduklarını kaydeden Cahan, “Vatandaşlarımız ile yüzyüze görüşmek sureti ile kentin sorunlarını bizzat yaşayanlardan öğreniyoruz” diye konuştu. Bugün de Çanlı bölgesine gelerek bölgenin sorunlarını yerinde gördüklerine değinen Cahan, “Halktan kopuk belediyecilik yapmayacağımızı en başından bu yana vatandaşlarımız ile gönül birliği yaparak gösterdik. Mümkün olduğunca vatandaşlarımızı dinliyor, sorunlarına çözüm buluyoruz. Bugün de Çanlı bölgesine gelerek esnafımızın ve sanayicimizin isteklerini dinleme imkanına sahip olduk. Bölgenin güzelleşmesi ve ilerlemesi adına elimizden ne geliyorsa yapacağımızın sözünü verdik” dedi.
Bölgedeki değişimden de bahseden Başkan Cahan, “Son dönemde Çanlı bölgesinden Karma OSB’ye kadar sanayileşmeye şahitlik etmekteyiz. Çevre yolunun da bölgeye yakın geçmesi nedeniyle bölge daha iyi yerlere gelecek” ifadesini kullandı.
Başkan Cahan Uşak’ın projeleri konusunda da bilgi verirken yakın bir gelecekte kentin hak ettiği konumda olacağına dikkat çekti. Uşak’ta ziyaretler ile herkesin görmek istediği şehrin ortaya çıkacağına vurgu yapan Cahan şu şekilde sözlerine son verdi: “İlimizde vatandaşlarımız yaşanabilir ve gelişmiş bir kent beklentisi içinde. Biz de bu durum için büyük projelerimizi hayata geçirmekle beraber, bundan sonrasında beklentileri değerlendiren bir yapı ile proje üreteceğiz. Kentimizi kısacası hemşehrilerimiz ile birlikte yöneteceğiz ve geliştireceğiz”