7 Haziran Genel Seçimler öncesince, yeni listede aday olmayan Malatya AK Parti Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, STK’ları ziyaret ederek, AK Parti’ye destek istiyorlar.
Malatya’da ziyaretlere başladıklarını belirten Milletvekili Mücahit Fındıklı, ilçe belediye başkanlarının yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini belirterek, bu kapsamda ESOB’u da ziyaret ettiklerini söyledi.
Fındıklı, “Benim aile yuvam olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğime, bütün oda başkanlarıma, sanayicilerime şükranlarımı arz ediyorum, çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine onların içerisinde bir evlat olarak yolumuza devam edeceğiz, yürümemize devam edeceğiz” dedi.
Malatya’dan sonra 12 ilde daha seçim çalışmalarına katılacaklarını belirten Fındıklı, “Ben bu dönem içerisinde bütün hemşehrilerime bana verdikleri desteklerden dolayı, bütün arkadaşlarıma, can dostlarıma teşekkürü şükranı bir borç biliyorum. Bundan sonrada hem onların emrinde, hem Malatya’nın emrinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Buda bir teşekkür ziyareti ve vefalı bir dosta ziyaret olarak kabulünü diliyorum, çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Fındıklı ve Öz, daha sonra Malatya AK Parti Milletvekili adayları ile çeşitli ziyaretlere katıldılar.