Samsun Mobilyacılar Oda Başkanı İbrahim Ülker, KOSGEB Samsun Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Dursun’a yönetim kuruluyla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sonrasında KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Dursun ile Samsun’da yapılacak ‘Mobilya Fuarı’ hakkında konuşan Samsun Mobilyacılar, Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarları Oda Başkanı İbrahim Ülker, “15-20 Mart 2016 tarihinde Samsun’da kapalı fuar merkezinde TÜYAP Fuarcılık tarafından açılacak ‘Samsun 1. Mobilya Fuarı’na mutlaka katılmamız gerekir. Ürettiğimiz ürünün tanıtımı için çok önemli bu fırsatı değerlendirmemiz gerekir” dedi.
Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması hakkında görüşlerini de bildiren Ülker, “Karedeniz Bölgesi’nde mobilya üretiminin çok önemli olduğunu, bu sektörün geliştirmesi için ilimizde ‘Mobilya İhtisas OSB’ kurulması için gayretlerimize devam edeceğiz. Yapılabilecek ihtisas mobilya organize sanayi bölgesi sektörün gelişmesi, markalaşma ve ihracata yönelmesi için olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.