NEVŞEHİR, ()– NEVŞEHİR, Kayseri, Kırşehir, Niğde ile Aksaraylı sporcuların katıldığı 12 Dev Adam Basketbol Okulları 2’nci Geleneksel 30 Ağustos Dostluk ve Zafer Kupası’na katılanlar için tören düzenlendi.
Tek devreli lig usulü düzenlenen karşılaşmaların bitiminde, turnuvaya katılan tüm sporcular ve antrenörler, katılım belgesi ile madalya aldı. Turnuvanın kazananının dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten antrenör Hasan Aksoyak, şunları söyledi:
"Geçen yıl tohumlarını attığımız ve ilkini gerçekleştirdiğimiz Dostluk Kupası’nın bu sene 2’ncisini 5 takımın katılımıyla Nevşehir'de gerçekleştirdik. Kazananın dostluk ve basketbol olduğu turnuvada, tüm takımlar günde 2 maç olmak üzere, toplam 4 maç yapma imkanı buldular ve basketbola doydular. Yeni arkadaşlıklar kurdular. Antrenmanda öğrendikleri hareketleri, maç içerisinde uygulama ve tekrar etme şansı buldular. Son derece verimli ve faydalı bir turnuva oldu. Seneye bu turnuvanın 3’üncüsünü Kırşehir, Kayseri ya da Aksaray'da düzenlemeyi düşünüyoruz."

FOTOĞRAFLI