MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ndeki bir restoranda, uzaktan akrabası ve mesai arkadaşı olan yaşıtı 17 yaşındaki Y.I. tarafından bıçaklanan Ekrem Demirok tedavi gördüğü hastanede iki gün süren yaşam savaşını kaybetti.
Dalyan Mahallesi'ndeki bir restoranın mutfak bölümünde çalışan Ekrem Demirok ile Y.I. arasında geçen çarşamba günü tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Y.I., mutfak tezgahından aldığı bıçakla Demirok'u karın boşluğunda yaraladı. Her iki gencin restoranda çalışan akrabalarının araya girmesiyle kavga sonlandırıldı. Yakınları, ağır yaralı Demirok'u kucaklayarak kendilerine ait otomobille Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak gencin kalbinin durduğu anlaşıldı. Yapılan müdahaleyle duran kalbi tekrar çalıştırılan Demirok, iki gün süren yaşam savaşını kaybetti.
ANNE VE BABA YÜREK DAĞLADI
Gencin ölüm haberini alan ailesi yıkıldı. Hastane önünden ağıtlar yükseldi. Anne Emine Demirok'un "Oğlum ben seni buraya ölmen için mi gönderdim ? Senin yerine ben ölseydim. Ben şimdi nasıl yaşayacağım? Bana oğlumu gösterin, ciğerim yanıyor" feryadı ile baba Mehmet Emin Demirok'un "Beni de oğlumun yanına gömün. Ben de yaşamak istemiyorum. Güzel oğlum benim" haykırışı yürek dağladı. Demirok'un cenazesinin memleketi Osmaniye'de toprağa verileceği öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan Y.I. ise tutuklandı.

FOTOĞRAFLI