Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünce hazırlanan 2015 yılı hizmet binaları yatırım programına Devrek’e yapılacak olan yeni hizmet binası da alındı.
Devrek Tapu Hizmet Binasının İsmet Paşa Mahallesine yapılması ile ilgili olarak çalışmalar Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın girişimleriyle hız kazandı. Yeni Hizmet Binası ile ilgili olarak, Proje çalışmalarının sürdürülebilmesi için arsa tapusu, tahsis belgesi, aplikasyon krokisi, imar planı, son 1 yıl içerisinde onaylı imar durum belgesi, fiziki altyapı bağlantı noktalarını gösteren belge ve zemin etüttü çalışmaları ile ilgili evraklar Bakanlığa gönderildi.
Bu konu ile ilgili olarak çalışmaları değerlendiren Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar; “Zonguldak ilimize yapılacak olan çalışmalarını sürekli İl Müdürlerimiz ile istişare yaparak değerlendiriyoruz. Devrek’e yapılacak olan yeni Tapu Hizmet Binası için, süreç devam etmektedir. 2015 yılı yatırım programına alındı. Bu sürecin ivedi olarak hızlandırılması ve en kısa sürede ihale edilmesi konusunda yetkililer ile görüşmelerimiz devam etmektedir. En kısa sürede Zonguldak halkının hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.