AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Trabzonspor ile sahasında 22-22 berabere kalan Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, maçın iki denk takımın mücadelesi şeklinde geçtiğini söyledi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada "Biz öne geçtik, onlar yakaladı. Onlar öne geçti biz yakaladık. Maç iki denk takımın mücadelesi şeklinde geçti" ifadelerini kullandı.

Beklediğinden daha kaliteli bir mücadele olduğunu anlatan Günal şunları söyledi:

"Sahada hentbol oynamak isteyen iki takım vardı. Biz yerleşik hücumlarda daha organizeydik ama zaman zaman çok basit hatalar yaptık. Organizasyonumuz bozulduğunda geriye düştük, avantajımızı kaybettik. Trabzonspor'u da kutluyorum. Geçen seneki takımdan daha kaliteli ekip kurmuşlar, daha hızlı oynuyorlar, daha iyiler, daha agresifler, çok canlar yakacaklarına eminim."

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak ise rakiplerini iyi analiz ettiklerini ifade ederek, "Kalecimiz maçın başında gelen toplara iyi karşılık veremedi. Daha sonra dengeyi kurduk, iki üç sayı öne geçtik. Hakem elinden geleni yapıyor, taraflı düdük çaldığına inanmıyoruz. Maç berabere bittiği için çok da üzgün değilim" ifadelerini kullandı.