KASTAMONU (AA) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Tosya'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çelik, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti'ye verdiği destekler nedeniyle vatandaşlara teşekkür etmek için ilçeyi ziyaret ettiğini söyledi.

Parti binasında yaptığı konuşmada, kedilerine destek veren herkese teşekkür eden Çelik, "Herkes bu işe emek verdi. Bütün Tosya'ya, Kastamonu'ya teşekkür ediyorum. Gerçekten dün akşam büyük bir mutluluk yaşadık.  Tosya'da da çok büyük bir mutluluk yaşandığını öğrendik. Tabi bizim aslında beklediğimiz bir şeydi. Ben hep yüzde 60'ı yakalayabileceğimizi söylüyordum Kastamonu'da. İnşallah bu güvene layık oluruz, önemli olan o. Şimdiden sonra bizim omuzlarımızda daha ağır bir yük var. Hemşehrilerimiz bize güvendi. Dedi ki 'AK Parti yoluna devam etsin. Güzel hizmetler yaptı daha da fazlasını istiyoruz' dedi. Allah hepinizden razı olsun, sizler büyük bir vefa örneği gösterdiniz. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise ''Bizler bu saatten sonra bu alınan oyun karşılığını vermek için çalışacağız. Gece gündüz demeden 24 saat sizlerin hizmetinde olacağız. İnşallah bu verilen oylar hizmete dönüşecek ve bu memleket ihya olacaktır'' dedi.

Daha sonra, Milletvekili Metin Çelik, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi  ve partililerle birlikte ilçede teşekkür ziyaretlerinde bulundu.