TRANSFER görüşmeleri için İtalya'da görüşmelerde bulunacağını açıklayan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "İtalya'dan yıldız futbolcu getirmek istiyoruz" dedi.
Başkan Gültekin Gencer, sahalarında oynadıkları son 2 maçtaki yenilgi nedeniyle futbolcularıyla teknik heyetle bir araya geleceğini, bir sorun varsa gereğini yapacaklarını kaydetti. Kayserispor maçı sonrası taraftar tepkisinin yanlış olduğunu, ancak beklentilerin yüksek olması nedeniyle memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Gencer, antrenör Yusuf Şimşek ve teknik heyetin görevden alınmasını kesinlikle düşünmediklerini vurguladı.
FUTBOLCULARA CEZA
Elinde sigarayla fotoğrafları yayınlanan Lokman ve Rıdvan'a 50'şer bin lira ceza verildiğini kaydeden Başkan Gencer, aynı sebeple de Ozan İpek'in uyarıldığını söyledi. Başan Gencer, teknik ekibinde yer alan Ali Postacı'nın görevden alındığını ve yerine alt yapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu'nun görevlendirildiğini açıkladı. Başkan Gencer, şöylme devam etti:
"GALATASARAY MAÇIYLA ÇIKIŞ HEDEFLENİYOR"
"Son haftalarda ciddi düşüş var. Kendi sahamızda oynadığımız son 4 maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyet almamız bize üzüntü veriyor. Teknik heyetle görüşme yaptık. Ligin ilk haftalarındaki başarıyı yakalayacaklarının sözünü verdiler. İnşallah, Galatasaray maçıyla çıkış yakalarız."
İTALYAN YILDIZ
Ligde devre arasına az bir zaman kaldığını ve transfer görüşmelerine başladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gencer, açıklamasının sonunda şunları söyledi:
"İtalya'ya gidiyoruz. Bir takım görüşmelerimiz var. İhtiyaç olan noktalarımıza transfer görüşmeleri olacak. Seyirciye verdiğimiz sözler var. O sözlerin karşılığını takımdan alabilirsek yerine getirmemiz gereken şeyler olacak. Yıldız futbolcu görüşmesi ve ihtiyaç duyulan mevkilere futbolcu transferi görüşmeleri yapmak istiyoruz. Kulüpler bazında yapacağımız görüşmeler olacak."

FOTOĞRAF