Batı illerinde hava sıcaklıklarının 30 dereceye kadar yükselmesi ve insanların denize girmeye başlamasına rağmen Erzurum’da Karayolları ekipleri hala karla mücadele çalışması yürütüyorlar.
Erzurum-Tekman karayolunda karla mücadele çalışması yapan ekipler 2 bin 885 rakımda 15 gündür yer yer kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu yolu ulaşıma açmaya çalışıyorlar. 5 iş makinasıyla çalışma yapan ekipler Palandöken’in zirvesine ulaştılar.

Aziziye Mahalle Muhtarı Hüseyin Kocak, karla mücadele çalışması yapan ekiplere teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Baykanımız Mehmet Sekmen, İlçe encümenimiz Mustafa Şakşak ve Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü yöneticilerini teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yolumuz kışları açılıyor. Ama bu bölgede baz istasyonu olmadığı için haberleşmede zaman zaman sorun yaşıyoruz. Bu eksiğimizin giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.
AK Parti Büyükşehir Belediyesi Tekman İlçe encümeni Mustafa Şakşak ise Erzurum - Tekman ulaşımını oldukça kısaltacak olan Palandöken yolunda yapılan çalışmadan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.