HOLLANDA kampını geçtiğimiz hafta sonu tamamladıktan sonra kentte dönerek lig hazırlıklarını sürdüren Mersin İdmanyurdu, sağlık taramasından geçti. Sağlam çıkan futbolcularda sağlık sorununa rastlanmadı.
Kırmızı lacivertli ekibin sağlık sponsorluğunu da yapan Özel Doğuş Hastanesi'nin çalışanları, futbolcuları büyük ilgiyle karşıladı. Çalışanlarla bol bol resim çektiren futbolcular, daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü sonrasında Başhekim Dr. Serhan Antalyalı’yı ziyaret eden futbolcular, katılacakları TSYD Ankara Kupası'nı Mersin’e getirecekleri sözü verdiler.
Yeni sezonda futbolculara sağlık ve başarılar dileyen Dr.Antalyalı, "Mazisi büyük başarılarla dolu olan güzide takımımızın Süper Lig’de kalıcı olabilmesi için kent olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Bununla birlikte daha büyük başarılar kendiliğinden gelecektir. Kırmızı lacivertli ekibimize Süper Lig’de başarılar diliyorum. Bu sezon üst sıraları zorlayarak Mersinimizi UEFA kupasında temsil etmenizi dilerim. UEFA Kupası hedefine ulaşmak, bu güzel şehrimizi Avrupa’da başarıyla temsil edebilmek için taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Bu sebeple takımımızın bu sezon gerçekleştireceği Avrupa Yürüyüşü sırasında Mersin İdmanyurdu sevdalılarının desteğini esirgemeyeceğini umut ediyorum" dedi.
Mersin İdmanyurdu, TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenecek Devrim Sağıroğlu Dörtlü Futbol Turnuvası için Ankara'ya gitti. Kırmızı lacivertliler, turnuvanın açılış maçında cuma günü 18.00'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

FOTOĞRAF