Her yıl Mayıs ayının ilk pazarında kutlanmaktadır. Anneler Günü bu yılda annelerine özel sözler iletmek isteyen internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. "Anneler Günü mesajları",Anneler Günü ne zaman?" detaylar haberimizde

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Bu yıl 8 Mayıs Pazar gününe denk gelen  Anneler Gününe özel mesajları  haberimizde sizin için derledik.8 Mayıs Anneler Günü mesajları ve sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ

 Tüm dünyada kutlanan Anneler Günü'nde annelerimizin kıymetini bir kez daha anlamaktayız. Annelerimizin değerini bir kez daha anladığımız özel günlerden bir tanesi olan Anneler Günü tüm dünyada değişik gün ve zamanlarda kutlanmaktadır.Anneler günü kutlamalarının tarihçesi şöyle başlamıştır.Antik Yunanların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım. Anneler günün kutlu olsun canım annem!

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

*Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun.

*Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

*Allah seni başımızdan, yanımızdan, solumuzdan eksik etmesin annem... Anneler Günü'n kutlu olsun.

*Eline doğdum, kucağında uyudum. Kokunla büyüdüm, gülüşünle uçtum... İyi ki benim annemsin. Anneler Günü'n kutlu olsun ANNEM...

*Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

*Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

*Yüzü melek gibidir, kalbi çiçek gibidir, gülüşü güneş gibidir... Anneler Gününüz Kutlu Olsun.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.