Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde özverili ve kaliteli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Minel Çiçekçilik ve Organizasyon, özel ve önemli günlerin tek adresi haline geldi. Çağın tüm değişimlerine ayak uyduran Minel Çiçekçilik ve Organizasyon, eşsiz sunum ve bol ürün çeşitliliğiyle mutluluğa ortak oluyor.

AKLA GELEBİLECEK HER ŞEY

Aranjman, gelin arabası süsleme, çelenk, sepet, isteme ve söz buketleri, canlı ile yapay çiçekler hazırlayan Minel Çiçekçilik  doğum günü, evlilik teklifi gibi özel günlerde de organizasyon imkanı sunarken, profosyonel ellerle hazırlanan ürünleri zaman kaybetmeden müşterilerine ulaştırıyor.  

EN İYİSİNİ VE EN GÜZELİ 

İşletme Sahibi Samet Özkan, Minel adının 2.5 yaşındaki kızından geldiğini ve kızının en büyük şansı olduğunu söyledi. En iyi hizmeti sunma adına gayret gösterdiklerini belirteren Özkan, "İşletmemizde çiçekçilik adına düşünebilecek her şey var. Canlı ve yapay olmak üzere el buketlerinden gelin arabası süslemelerine bir çok ürünümüz var. Tüm Samsun'a bu güzellikleri sunmaya, elimizden geldiğince hizmet götürmeye çalılşıyoruz. Vatandaşlara bir telefon kadar yakınız. Hem yerli hem de ithal ürünlerimiz mevcut.  Gelen her müşteriyi  kendimiz gibi görüyor, en iyi çalışmları orta koyma adına büyük bir emek harcıyoruz. Bizim işimiz asla hatayı kabul etmiyor. Biz de bunu bilerek ona göre çalışıyoruz. En iyisini en güzelini sunuyoruz. Giderek daha da iyi olacağız" dedi. 

SAMSUN'A HİZMET 

Hedefinin, Samsun'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Özkan, "İlçemizin böyle bir işletme eksikliği vardı. Bu eksikliği giderdikten sonra 6 ay gibi bir sürede gönüllere girdik. Verdiğimiz hizmet ve ürünler konusunda olumlu geri bildirimler alıyoruz. Önümüzdeki hedefimiz ise ilçemizden  Samsun'a güzellikleri sunmak istiyoruz. Bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu. 

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuar'ına katıldığı için büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Özkan, şöyle konuştu: "Fuar doğduğum ve büyüfüğüm ilçemde gerçekleşiyor. Altı ay önce işletmememizi açtığımız ilk günden itibaren tabuları yıkacağımıza, ilklere imza atacağımızı ve alışagelmişin dışına çıkacağımıza söz verdik. İlçemde de böyle bir güzellik varken stant açtım. Kendimi buraya ait hissettim. Ayrıca standımızı kurmak için büyük bir çaba harcadık. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz." 

Dilber BAHADIR, Yasin YILDIZ