Kocaeli'nin İzmit ilçesinde özel bir halk otobüsü şoförü, duraktan koşarak otobüse binen ve kendisiyle tartışan kadın yolcuyu 'Özel arabam' diyerek otobüsten indirmek istedi. Sürücünün, itiraz eden yolcuların üzerine yürüme anları ise yolcular tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

DURAKTA DURMADI

Olay dün akşam saatlerinde İzmit Yenituran İlköğretim Okulu önündeki durakta meydana geldi. 59 yaşındaki anneannesi Güngör Ç. ile durakta otobüs bekleyen Nadide B., gelen otobüse durması için işaret etti. Gelen otobüsün ise duraktakileri görmeyerek yoluna devam etti.

YOLCUYLA TARTIŞTI: ÖZEL ARABAM İNER MİSİNİZ?

Yolcuların uyarması sonucu yol üstünde duran otobüsü gören Güngör Ç. ve Nadide B. koşarak araca binmeye çalıştı. Bu sırada ayakkabısı ayağından çıkan Güngör Ç., torunu Nadide B.'nin yardımıyla otobüse bindi. Yolcuların bindiği esnada özel halk otobsü sürücüsü ise iddiaya göre yolculara ağır hareket ettiklerini söyleyerek serzenişte bulundu. Nadide B.'nin cevap vermesi üzerine başlayan tartışma sonrasında ise sürücü "Özel arabam bu, lütfen iner misiniz" diyerek iki yolcunun araçtan inmesini istedi.

YOLCULAR GÖRÜNTÜLEDİ

Nadide B. tarafından cep telefonu ile kaydedilen o anlarda sürücü yolcuların üzerine yürüyerek araçtan inlemeleri konusunda ısrarcı oldu. Bu sırada diğer yolcular da olaya müdahale ederek sürücüye durağa girmediği için hatalı olduğunu ve yerine oturarak işini yapmasını söyledi. İtiraz eden diğer yolculara da çıkışan sürücü, yolcuların karşı koyması üzerine koltuğuna oturarak yoluna devam etti.