Ankara'nın işlek semtlerinden biri olan Çankaya'da otomobilinin içinde mastürbasyon yaparken kadınlara adres soran bir kişi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

AHLAKSIZ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI
Otomobilinde mastürbasyon yaparken kadınlara arabanın camını açıp adres soran ve olanları da kayda alan sapığın olayın görüntülerini internette paylaşmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Çok sayıda kişi, sosyal medya hesabından fotoğraflarını da paylaşarak Ankara Çankaya'da yaşadığını söyleyen sapığın yakalanmasını istedi.

EKŞİ SÖZLÜK'TE KAMPANYA BAŞLATILDI
Sapığın kendi kişisel adresinden kadın kıyafetleri giyerek ve açık alanda soyunarak çektiği fotoğrafları da çekerek paylaştığı görüldü. Sapığın çektiği videolara Ekşi Sözlük'te tepki gösterilmesi olayın Türkiye genelinde duyulmasına neden oldu. Sözlük yazarları "Çankaya'daki Sapığı Şikayet Ediyoruz" başlıklı bir de kampanya başlattı. Ankara emniyeti ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
İçerdiği ahlak dışı görüntüler ve olaydan habersiz olarak mağdur olan kadınları ifşa etmemek adına sorumlu haberciliğin gereğince bu kişinin twitter adresini ve görüntülerini yayınlamıyor.