AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından ‘18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla şehitler için mevlit okundu.
Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından, Adana’nın merkez Seyhan İlçesi’ndeki Ulu Camii’nde öğle namazından sonra mevlit programı düzenlendi. Erkeklerin yanı sıra kadınların da yoğun ilgi gösterdiği programda, daha önceden okunmuş olan hatimlerin ve okunan Mevlid-i Şerif’in duası yapılarak şehitlere hediye edildi.
Programa AK Parti Adana İl Başkan Vekili Faruk Aytek, Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Özmansur, Murat Ayhan Benlice, Ali Sorar, Harun Cavlak ile AK Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ayrıca, AK Parti Adana İl Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, Sosyal İşler Başkanı Rojbin Büyükfidan ile İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı ve üyeleriyle bir süre sohbet eden AK Parti İl Yönetimi, ardından da şehitliği ziyaret etti. Şehitlerin kabrine karanfil bırakıldı. Okunan Kur-an’ı Kerim’in ardından bütün şehitler için dua edildi.