Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, yaptığı açıklamada 8 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda 10 bin adet fidanın ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi.

Geçen günlerde Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na bin 71 adet fidan diktiklerini hatırlatan İl Başkanı Volkan Çolak, “Ülkücü hareket olarak bir yandan Türk gençliğinin daha donanımlı bireyler olması için çabalarken bir yandan da vatan topraklarımızın gelecek nesillere daha yeşil bir halde miras bırakılması için çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na bin 71 adet fidan dikerek çevreye karşı duyarlılığımızı göstermiştik. Şimdi de 8 Nisan Pazar günü saat 14:00’te Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarımıza 10.000 adet fidan dağıtıp onları da bu seferberliğe dâhil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nın kültür, spor ve eğitim alanlarında birçok faaliyet gerçekleştirdiğini belirten Başkan Çolak “Ülkücü Hareket vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü savunmanın yanı sıra cennet vatanımızı daha yeşil hale getirmeyi de kendine düstur edinmiştir. Bununla birlikte Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin talimat ve özverileri ile başlatılan “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme! Uyuşturucuya Hayır! Platformu” kapsamında da gençliği tehdit eden uyuşturucu belasına karşı mücadele ediyoruz. Yetişen yeni nesli bu tarz yararlı faaliyetlere yönlendirerek aynı zamanda bir çevre bilinci oluşturmaya gayret ediyoruz. Tüm Kayserili hemşerilerimizi bu hedefimiz uğurunda beraber yürümeye çağırıyor, ücretsiz olarak dağıtacağımız fidanları almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.