Muğla Belediyesi Türk Müziği Topluluğu ve Muğla Belediyesi Kent Orkestrası’nın birlikte gerçekleştirdiği konsere Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muğla Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, Muğla Belediyesi orkestrası, 40 kişilik koro ve 20 kişilik orkestra Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’dan 20 eseri seslendirdiler. Ayrıca konserde Mustafa Kemal Atatürk’ün sahnede canlandırılması ve zeybek oynaması vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, konserde yaptığı konuşmada, aramızdan ayrılışının 75.yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü farklı etkinliklerle andıklarını söyledi, ayrıca Muğla Belediyesi’ne düzenlemiş olduğu Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konseri için teşekkür etti. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “ Atatürk’ü, Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar ile anıyoruz. Muğla Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nu oluşturan kişilere bakınca aralarında öğretmen, doktor, sağlık personeli, adliye personeli var. Sahnede notalarla, şarkılarla hep birlikte Atamızın sevdiği şarkıları seslendirdiler, bizlere bu güzel geceyi düzenleyen orkestra şefimiz Recep Altonok’a, Ercan Kılkıl hocama ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Konser sonunda Güzel Sanatlar Lisesi’nden öğrenciler Ulu Önder Atatürk’ün izinden gideceklerine dair ant içtiler.