AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü Kaynaşlı ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Özlü, Sarıçökek, Çakırsayvan, Çatalçam ve Kaynaşlı Esnaf ve Sanatkârları Odasını ziyaret etti.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, Kaynaşlı İlçe Başkanı Oğuzhan Veziroğlu ile birlikte Kaynaşlı köylerinde vatandaşlarla buluştu. 2023 yılına kadar Türkiye’nin üstüne bir Türkiye daha koyacaklarını kaydeden Özlü, “ Bizim farkımız yenilikçi olmamızdır. Geçmişimize bağlıyız ve geleceği hedefliyoruz. Halen devam etmekte olan projelerimiz var. Eksikliklerimizi de biz tamamlayacağız” dedi.
Türkiye’yi koalisyon hükümetlerine mahkum etmek istemediklerini belirten AK Parti Milletvekili adayı Faruk Özlü, “ Yeni anayasamızla koalisyon hükümetlerine mahkum olmak istemiyoruz. Biz milletimize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bu bölgenin büyük ve güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacı var. Türkiye’yi dünyada itibarı olan bir devlet haline getirerek dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer almak istiyoruz. Büyük milletlerin büyük sorumlulukları olur ve biz de bu sorumluluğu almak istiyoruz. Bize güçlü olmak yakışır. Bu seçimlerde bize destek vermenizi ve ilimizi Ankara’da güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.