Gaziantep’in Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban’a atanan Kaymakam Serhat Karabektaş için veda yemeği verdi.

Veda yemeğine Kaymakam Serhat Karabektaş, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Deniz Öz, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Demiral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açlık, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Serhat Karabektaş, “Bir yıldır Yavuzeli ilçesinde görev yaptığını belirtirken biraz kısa oldu ama Araban’a geçiyoruz. Coğrafi konum itibariyle de Yavuzeli’ni unutmamız pek mümkün olmayacak. Burayı unutmak imkansız ve görevimiz irtibari ile sürekli Yavuzeli ilçemizden gelip geçeceğiz. Yavuzeli ilçemizde tanımış olduğumuz değerli arkadaşlar kalbimizin bir yerinde olacak. Buradan mutlu ayrılıyorum, inşallah gerek çalışma arkadaşlarımız gerek vatandaşlarımız bizden memnun ayrılıyordur. Belediye Başkanına ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı da tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tayinim komşu ilçeye çıktı. Bende Araban’a ziyaretime beklerim” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ise, “Aslında veda yemeği diyorum ama veda olmayacak. Kaymakamımızın yakın yerde görev yapacağı için sık sık görüşeceğiz. Kendim ve ilçem adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kaymakamımız bundan sonraki görev yerlerinde daha çok başarılara imza atarlar” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Kaymakam Serhat Karabektaş’a teşekkür plaketi takdim etti.