Döşemealtı Belediyesi tarafından kurulan ve İlçe de yaşayan gençlerin faydalanabildiği Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin (DÖGEM) 2. Dönem üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM)

gezdi.

Döşemealtı Belediyesi tarafından TBMM ruhuna uygun olarak 14-25 yaş arası gençler arasından kurulan ödüllü proje Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin 2.dönem üyeleri, TBMM’yi ziyaret etti. Genç vekilleri, TBMM’de CHP Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara karşıladı. Genç vekillerle bir süre sohbet eden Kara, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kara, ardından genç vekillerin sorularını cevapladı.

Antalya Milletvekilleri karşıladı

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar ile DÖGEM Koordinatörü Murat Dinç’in de katıldığı programda, genç vekiller CHP Grup Toplantısını da izledi. Genç vekiller grup toplantısı öncesi CHP Antalya milletvekili Devrim Kök ve Mustafa Akaydın’la hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç vekiller, daha sonra CHP Grup Başkan vekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel’in konuğu oldu.

Kılıçdaroğlu, Genç vekilleri özel olarak kabul etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu genç vekilleri Meclis’te ağırladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gençlerle ayakta sohbet etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Mescidi Aksa’da yaşanan olaylarla ilgili bir soruya, “Mescidi Aksa İslam alemi için önemli bir yerdir. Kim olursa olsun başkasının inancına saygı göstermesi lazım. İsrail’in orantısız güç kullanması Mescidi Aksa’da ibadeti yasaklaması kabul edilemez” dedi. Kılıçdaroğlu, gençlerin gündeme dair diğer sorularını da yanıtladı. Genç vekiller Kılıçdaroğlu’na plaket takdim etti ve genç vekillerle özçekim yaptı.

TBMM Başkan Vekili ziyaret edildi

Meclis maratonunda genç vekilleri kabul eden bir diğer isim TBMM Başkan vekili Akif Hamzaçebi oldu. DÖGEM Koordinatörü Murat Dinç, Hamzaçebi’ye Döşemealtı Gençlik Meclisi’ni anlattı. Hamzaçebi Meclis çalışmalarını anlatırken, DÖGEM’den övgüyle söz etti. Gençler Hamzaçabi’ye plaket takdim edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Baykal: “Döşemealtı emin ellerde”

Ardından genç vekilleri MHP Grup Başkan vekili Erkan Akçay ağırladı. Genç vekillere tavsiyelerde bulunan Akçay, ‘iyi bir insan ve meslek sahibi olun’ dedi. Genç vekillerin bir sonraki durağı CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal oldu. Baykal, Antalya’nın geleceğinin Döşemealtı’nda olduğunu söyledi. Genç vekillere seslenen Baykal, Antalya ve Döşemealtı’nın geleceğinin emin ellerde olduğunu belirtti.