Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor maçı mağlubiyeti sonrası PTT 1. Lig’in 25. haftasında karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Kamil Ocak Stadı’nda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Gaski Tesisleri’nde gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maça iddialı hazırlanıyor. Antrenman öncesi teknik direktör Hakan Kutlu ve futbolcu Abdullah Halman açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfaspor maçı mağlubiyeti öncesinde ligde iyi gittiklerini söyleyen Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Şanlıurfaspor maçından önce 3’te 3 yapıp futbol anlamında da çok iyi şeyler yapıyorduk. Şanlıurfaspor maçında ilk 45 dakikayı çok kötü oynadık ve çok kötü götürdük. Skor olarak da geri düştük ama ikinci yarı gerçekten Şanlıurfaspor karşısında hem oyun üstünlüğünü ele aldık hem pozisyon üstünlüğünü ele aldık. Burada verilmeyen penaltımız, rakibe verilmeyen kırmızı kartlar vardı. Yani puanla dönebilirdik ama ilk yarıdaki kötü ve tutuk oyunumuz puansız ayrılmamıza sebep oldu. Orduspor çok genç, enerjik, dinamik ve istekli bir takım. Bana göre tehlikeli de bir takım. İyi hazırlanıp Orduspor maçını kazanmak istiyoruz. Ondan sonraki kalan 9 maçta iyi sonuçlar almalıyız ki Play-off hedefine varalım” diye konuştu.
Oynayacakları Orduspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un genç forveti Abdullah Halman ise, “Son haftalarda çok güzel bir gidişatımız vardı. Geçen hafta Şanlıurfaspor karşılaşmasında hiç beklediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın belirli bölgelerinde, belirli zamanlarında kötü oynadık ancak ikinci yarıda toparladık. Oradan 1 puanla dönebilirdik. Önümüzdeki haftaya bakarsak Orduspor, genç, dinamik bir takım. Alt yapıdan çıkan oyuncularla oynuyorlar. Sürpriz galibiyetler elde ediyorlar. Bu hafta çok ciddi bir maç olacak. Galip Play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.