KARABÜK (AA) - Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çukurca köyüne yaptırılan köprü, törenle hizmete açıldı. 

Vali Orhan Alimoğlu, törende yaptığı konuşmada, köyün doğasının çok güzel olduğunu belirterek, "Toprak ve doğa ile samimiyeti artırmamız gerekiyor. Burada çok güzel ürünler yetişir. Topraklarımızın ve köyümüzün kıymetini bilmeliyiz. Kurumların işbirliğiyle burada bir köprü yapıldı. Devlet bir bütündür. Eksik bir şey kalmaz. Köprümüzün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi. 

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci de bir hikayeyi mutlu şekilde sona erdirmenin huzurunu yaşadığını vurgulayarak, "Böyle ihtiyaçlar yıllarca konuşulur. Programa alınamayan bir çok projeler, yavaş yavaş hayata geçiyor. Bu köprü, köy sakinlerinin yıllardır beklediği bir şeydi. Mahallemizin böyle bir köprüye ihtiyacı vardı. Bu köprüyü kurumlarımızın işbirliğiyle hayata geçirdik. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Konuşmalardan sonra Alimoğlu, Kahveci ve beraberindekiler, köprünün açılışını yaptı.

Törene, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy ve köylüler katıldı.