Mahalle mitinglerini yoğunlaştıran Ak Parti Kırıkkale teşkilatı yoğun katılımın olduğu Karşıyaka mahallesinde miting yaptı. AK Parti’nin Kırıkkale’de yaptığı çalışmaları bir bir sıralayan Oğuz Kağan Köksal, 7 Haziranda yapılacak seçimlerde halktan destek istedi.
DESTEĞİNİZ SÜRECEK HİZMETLER SÜRECEK
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekili seçimlerinin, ülkemiz ve Kırıkkale için önemli olduğunu vurgulayarak, “Kırıkkale siyasette çok şanslı. 3 dönem ülkemizde ve Kırıkkale’de çok güzel hizmetler yapıldı. Bu defa da bu güzel hizmetlerin devamı için buradayız. 7 Haziran seçimi hak ve batılın seçimidir. Ak Parti hizmetlerinin ve istikrarın sürmesi için önemli bir seçimdir. İnanıyorum ki sizlerin vereceği oylar ve destekle bu hizmetler ve istikrar devam edecektir. AK Parti’nin bu zamana kadar yaptığı hizmetleri ve 2002 öncesi Türkiye ile 2002’den sonraki Türkiye’yi herkese anlatalım. Bu zamana kadar verdiğiniz destekten dolayı tüm Karşıyaka halkına teşekkür ediyorum” dedi.
KARŞIYAKA BENİM MAHALLEM
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise Karşıyaka Mahallesi’nin her zaman kendilerine destek verdiğini ve bu seçimde de desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, “Ben sizin 4 kilometre uzağınızda Ahılı’lıyım. Karşıyaka benim mahallem ve mahallemden tam destek almaya geldim. 7 Haziran var olma mücadelesidir. Ya oy verip AK Parti iktidar olacak ve istikrar sürecek ya da 2002 öncesi olduğu gibi ülke karanlıklara sürüklenecek. Bu seçim ne benim, ne Ramazan Can’ın ne de Abdullah Öztürk’ün seçimi. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi. 2002’den önce esnaflar Başbakan’a yazar kasa fırlatıyordu. Sokaklarda kapkaççılar, vurguncular kol geziyordu. Memur maaşını ödeyemeyen fakir bir Türkiye vardı. Ama 2002’de AK Parti geldi ve bunların hepsine bir son vererek Türkiye’ye bembeyaz bir sayfa açtı. Bu sayfanın kapanmaması için ve istikrarın sürmesi için Karşıyaka’dan bize yüzde 100 oy çıkacak” ifadelerine yer verdi.
KARŞIYAKA CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Karşıyaka’yı Merkeze bağlayan tren yolu geçidinin yapılacağını vurgulayan Köksal, “Yapılan yol ile Karşıyaka Kırıkkale’nin cazibe merkezi olacak. Yolu olmayan mahalle gelişemez. Karşıyaka gelişecek ve hizmetlerin hepsinden faydalanacak’ dedi.
Yapılacak yol ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’da yolun programa alındığını ve yılsonuna kadar yol sorunu kalmayacağını söyledi.
Konuşmasına devam eden Köksal, ‘Arpalık Çukuruna Silah OSB yapılıyor. Karşıyaka Mahallesinin eteklerinde burada 1500 kişi çalışacak ve tabi ki Kırşehir’den Yozgat’tan adam gelip çalışmayacak sizler çalışacaksınız ve Karşıyaka’da işsiz kalmayacak” diye konuştu.
Geçmişte AK Parti üzerinde oynanan oyunlara halkın sandıkta cevap verdiğine dikkat çeken Köksal, 7 Haziran seçimlerinde yine cevap vereceğini ve Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.