AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, vatandaşlarla sık sık bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyor. Günnar, Akçaabat İlçesinde ziyaret ettiği bir demircide, örsün başına geçti ve demire şekil vererek, “Demiri bugün burada şekillendiriyorum. Allah’ın izni ile 7 Haziran’da Yeni Türkiye’yi milletimizin desteği ile hep birlikte şekillendireceğiz” dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Yağmurlu havaya aldırış etmeden seçim ziyaretlerini sürdüren Günnar, Akçaabat’ta esnafları tek tek gezdi ve 7 Haziran’da Trabzon’dan 6 milletvekili ile meclise gitmek için destek istedi. Gençleri de ihmal etmeyen Günnar, gençlerin yanına giderek, hem isteklerini dinledi hem de kendisine iletilenleri not aldı.
Akçaabat ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Günnar, seçim ziyaretleri kapsamında ilçede ziyaret ettiği bir demir atölyesinde, iş yeri sahibi ile birlikte demire şekil verdi. Günnar, Yeni Türkiye’nin inşasını halkla birlikte şekillendirdiklerini belirterek, “Benim de ilçem olan Akçaabat ilçesindeki bu güzel iş yerinde Yeni Türkiye’nin inşasının demirlerini yaptık. Allah’ın izni ile milletimizin takdiri ile de 7 Haziran’da halkımız, tuğlasını, betonunu, çimentosunu hazırlayarak Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşası 7 Haziran’da tamamlanacak ve 8 Haziran’da milletimizle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Günnar, gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Bugüne kadar olduğu gibi bu seçim sürecinde de milletimizin yanındayız. Vatandaşlarımız 6’da 6’yı Trabzon’da almamız gerekir diyor. Türkiye’de bugüne kadar oynanan çirkin oyunları hep birlikte görüyoruz. 13 yıldan beri yapılan hizmetlere, muhalefetin söyleyecek bir şey bulamaması üzerine 4’ü, 5’i bir araya geldi. Muhalefetin sert söylemleri, iftira ve kumpaslarına rağmen milletimizin gönlünü hiçbir zaman çelemediler. Milletimizin gönlünde nasıl taht kurduysak, inşallah 7 Haziran seçimlerinde de aynı duruşumuzu sergileyerek, vatandaşımızın teveccühünü daha da fazlasıyla almanın gayreti içerisinde olacağız. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. 7 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değil, Türkiye’nin istikametinin belirleneceği bir seçim” diye konuştu.
Esnaf ve vatandaşların istikrar ve kalkınmadan yana olduğunu kaydeden Günnar, vatandaşların yeni Anayasa, istikrar ve huzurdan yana oylarını kullanacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.