Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2015 yılında 50 parkı hizmete açacaklarını söyledi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çaybaşı Mahallesi’nde düzenlediği Halk günü toplantısında vatandaşlara müjde verdi. Göreve başlamasının ardından “Biz size geliyoruz” sloganlı halk günü toplantıları düzenleyen Başkan Uysal, Çaybaşı Mahalle toplantısında 2015 yılında 50 parkı hizmete açacaklarını söyledi. Başkan Uysal, “Önümüzdeki ay 8 parkımızı hizmete açacağız. Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı sürekli artacak” dedi.
Göreve gelmesinin ardından 15 milyon TL’lik iş makinası aldıklarını belirten Başkan Uysal, “Muratpaşa’da 700’ün üzerinde mezbelelik alan var. Planda; spor ve park alanı olarak görünen bu mezbelelik alanlara kamulaştırma yapmadan el atıyoruz. Çöp konteynerlerinin yüzde 60’ını yer altına alacağız. Bu yıl içinde Yaşlıevi sayımızı 4’e çıkaracağız. Engellilerimiz için 7 gün 24 saat hizmet verecek olan bir sistemi devreye sokacağız. Kültür Müdürlüğümüz 17 bölgede kurs çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.
Belediye projeleri hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Ümit Uysal, “Sokakta yetişen çocuk kalmasın istiyoruz. Bu bağlamda kreşler açıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın yer alacağı bir merkez yapacağız. Etüd merkezleri, çamaşırhaneler ve spor tesisleri projelerimiz var. Kız öğrencilerimiz için Gençlikevimiz hizmete girdi. Projelerimiz artarak devam edecek. Yaşamımız insan hayatına dokunmadır.”