Filistin’de bulunan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından Ramallah’daki Filistin Devlet Başkanlığı Sarayı’nda kabul edildi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, kabulde Filistin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu, Türkiye sivil toplum kuruluşları, Türkiye iş dünyası ve Türk halkı olarak her zaman ve her daim Filistin Devleti’nin bağımsızlığını destekliyoruz. Türk halkı ve Filistin halkı kardeş, dost ve müttefik halklardır ve bu her zamanda böyle olacaktır" dedi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas ise, Filistin halkının Türk halkının kendilerine verdiği destekten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler Ligi iş birliği ile Filistin Devleti’nin bağımsızlığına katkı sağlamak amacıyla yapılan Barış Zirveleri, Filistin halkının vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesine büyük katkı sağlamaktadır. Bu değerli çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz" dedi.
Kabulde Türkiye’nin Filistin Büyükelçisi Mustafa Sarnıç, Filistin Hükümeti Başbakan Yardımcısı Dr. Ziad Abu Amr, Filistin Hükümeti Başbakan Yardımcısı Dr. Hussein Al Araj da hazır bulundu.